Troijan Hevonen järjestää jäsenilleen useita erilaisia aktiviteetteja, kuten mahdollisuuksia päästä tutustumaan uusiin talleihin kokeilutuntien muodossa sekä vakituisia viikkotunteja. Jäsenten on mahdollista osallistua myös Troijan Hevosen järjestämille kursseille ja leireille.

Troijan Hevosen järjestämistä tapahtumista pysyt parhaiten selvillä liittymällä Troijan hevosen facebook-ryhmään tai Troijan sähköpostilistalle. Lisätiedot sekä liittymisohjeet sähköpostilistasta löydät kohdasta ”Yhteystiedot”.

Jos sinulla on tietoa mielenkiintoisista hevosaiheisista tapahtumista tai olet kiinnostunut esimerkiksi kokeilutunnin tai leirin järjestämisestä jollekin tietyllä tallilla, ota yhteyttä Troijan Hevosen hallitukseen.

Troijan Hevosen haalarimerkit

Voit tilata Troijan Hevosen haalarimerkkejä hallitukselta sähköpostitse hintaan 3€/kpl (sisältää toimituskulut). Kerro tilatessasi kappalemäärä sekä toimitusosoite, sähköpostiosoitteen löydät kohdasta ”Yhteystiedot”. Lasku toimitetaan sähköpostitse.

Jäseneksi liittyminen

Kerhoon voivat liittyä kaikki kiinnostuneet. Voit siis liittyä jäseneksi, vaikka et opiskelisi Helsingin yliopistossa tai missään muuallakaan. Jäsenmaksu kerätään kalenterivuosittain.

Jäseneksi pääset täyttämällä jäsentietolomakkeen sekä maksamalla jäsenmaksun kerhon tilille FI35 3131 3001 2263 64. Kirjoita maksun viestikenttään ”jäsenmaksu + oma nimesi”. Uusien jäsenten jäsenmaksu on 7 euroa, mikä sisältää 2 euron liittymismaksun sekä varsinaisen 5 euron jäsenmaksun joka on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka.

Vanhojen jäsenten jäsenmaksu on 5 euroa ja se kerätään alkavalle vuodelle aina tammikuussa. Vanhan jäsenen tulee suorittaa maksu jokaisen vuoden tammikuun aikana. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu tammikuun aikana, jäsen tulkitaan eronneeksi ja liittymismaksu pitää maksaa uudelleen.

Vakitunnit

Viikkotunteja järjestetään kevätkaudella 2019 kaksi viikossa, tarkemmat tiedot tunneista alla. Mikäli haluat käydä tunneilla, mutta et pysty sitoutumaan tunnilla käymiseen joka viikko, voit jakaa paikan toisen ratsastajan kanssa.

Mikäli olet kiinnostunut viikkotuntipaikasta, ota yhteyttä hallituksen sähköpostin kautta.

Vihdin ratsutalli

Sunnuntaisin kello 16:00

Estetunti 60-80cm

Tunnilla 4-5 ratsukkoa

Paikkoja ei jäljellä.

Stall Gobbacka

Tiistaisin kello 20:00

Eestetunti 80+cm

Paikkoja ei jäljellä.